ÅBN RESERVEDELSKATALOG HER

Levering til Danmark, Færøerne og Grønland

 


Hvis leveringstiden er længere end 4 dage kontakter vi dig hurtigst muligt.

 

Forsendelsesgebyrer:
Indkøb under kr. 1.250,- pålægges et forsendelsesgebyr på kr. 70,-
Indkøb over kr. 1.250,- er til fri levering.
Vi sender med Post Danmark.

Luftfragt:  Til Færøerne, Grønland og udlandet
Ved luftfragforsendelser pålægges forsendelsesgebyr

1. kilo = kr. 180,-
pr. kilo over 1 kg = kr. 80,-

Undtagelser:

 

  • Voluminøse pakker, herunder pakker der vejer mere end 20kg, sendes med fragtmand/PostDanmark til faktisk udgift. Her vil vi kontakte dig pr. e-mail eller telefon. Pakken vil ikke blive sendt, før vi får tilbagemelding fra dig.

  • Uden for Danmarks grænser

 

Max. størrelse pakker hos Post Danmark

 

 

Betaling

 

Vi modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort og Mastercard. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Der tages ikke gebyr ved betaling på Mercuryparts.dk

Alle dine kortoplysninger krypteres med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Pr. efterkrav: Post Danmark

Forudbetaling:
Fra konto til konto: Sydbank
Reg.nr. 6840 kontonr. 0001666711
Venligst opgiv navn samt ordrenummer

(obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen)


Med kreditkort:
- kortnummer
- udløbsdato
- kontrolkode

skal oplyses.

Transaktionen vil blive sendt krypteret, uden at Mercuryparts.dk eller tredje person kan få adgang til de oplysninger, der sendes til PBS.
Først når varen er klar til fremsendelse, vel pengene blive hævet på Deres konto.
Check: Venligst opgiv navn samt ordrenummer.

Ved international handel har vi følgende referencer:

Swift: SYBKDK22

Iban: DK3568400001666711

 

Fortrydelsesret

 

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. Ved køb af varer kan den originale emballage udgøre en væsentlig del af varens værdi. Send derfor altid den originale emballage med retur, for at væres sikker på, at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt. Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

 

Mercuryparts.dk
Lillestrand 3

5600 Faaborg

 

 

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen.

 

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Omkostninger til returnering skal du selv afholde. For praktiske detaljer - se punktet Reklamationsret”.

 

Reklamationsret

 

Mercuryparts .dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Mercuryparts.dk indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Mercuryparts.dk returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Varereturnering foregår også til denne adresse - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Mercuryparts.dk har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.


Reklamation og varereturnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Mercuryparts.dk
Lillestrand 3
5600 Faaborg
Email: salg@k-marine.dk

 

Personlige oplysninger

 

Ingen personlige oplysninger der registreres på Mercuryparts.dk webshop, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Mercuryparts.dk.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos Mercuryparts.dk på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!
Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos Mercuryparts.dk, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra [Din Butik]. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

 

Den dataansvarlige på shop62491.mywebshop.io er Mercuryparts.dk

 

Logstatistik

 

Vi bruger en logstatistik på shop62491.mywebshop.io hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

 

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere shop62491.mywebshop.io.